Koju labākā recepte 2007

recepteLU SZF Rēznas ielas dienesta viesnīcā notika jau pirms (((cik ilga?))) mēneša izsludinātais konkurss, kura autors bija Edvarts Krakts . konkursa ietvaros bija paredzēts, ka studenti iesniedz savu oriģinālu, ekonomisku , ātri, ērti pagatavojamu recepti, ko vēlāk autori prezentēs. Recepte bija jāiesniedz elektroniski norādot ēdiena izmaksas, gatavošanas gaitu, kā arī bija jāpievieno fotoattēls. Balvu fonds 1. vietai – 10Ls, 2. vietai- 5Ls, 3.- mierinājuma rokasspiediens. pasākumā piedalījās trīs receptes, kas tomēr attaisnoja uz oriģinalitāti liktās cerības.

1. Šproltons – šprotumaizites + roltons kā zupa, Ilzes un Daces ideja.
2. Olā apcepti rīsi + zivju pirkstiņi Sergeja izadījumā.
3. Kartupeļu burkānu, olas +++ sacepums ko gatavoja Aija un Marina.

Gatavošanas process bija diezgan interesants jo konkursa dalībnieki bija komunikabli un jautri savā starpā iepazinās, apmainījās ar savu recepšu noslēpumiem, tā kā gatavošanas procesā konkurence nemaz nebija jūtama 🙂

Žūrija Rūtas un Edvarta sastāvā ilgāku diskusiju rezultātā trešo vietu piešķīra Sergejam, otro- Ilzei un Daci, bet pirmo- vietu Aijai un Marinai.
Šķiroties visiem kopā tapa ideja nākošajam pavārmākslas konkursam, kura ietvaros dalībnieki varētu gatavot pankūkas vai ko citu saldu. Pagaidām gan tā ir ideja, bet domai seko darbi- tāpēc GAIDIET!!!

R.Bērziņa